Disclaimer

Disclaimer

Dit is de website van HBI Bisscheroux bv, gevestigd te Sittard-Geleen. HBI Bisscheroux b.v. besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Het websitebeheer is in handen van de afdeling Marketing & Sales van HBI Bisscheroux. Mocht u onjuistheden tegenkomen op onze site, vragen of opmerkingen hebben, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail.  Wij zullen dan onze uiterste best doen om de onjuistheden zo spoedig mogelijk te verhelpen.

HBI Bisscheroux b.v.accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze website of voor de gevolgen van het gebruik ervan.

Deze website bevat links naar websites van derden en HBI Bisscheroux b.v. is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan HBI Bisscheroux b.v. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HBI Bisscheroux b.v.. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.