Verlichting voor de woningbouw

HBI Bisscheroux is gespecialiseerd in de verlichting van de (semi-) openbare ruimte van voordeur tot aan de straat. De verlichting van entrees, gangen, galerijen, trappenhuizen, fietsenstallingen en parkeergarages. Maar ook noodverlichting voor vluchtwegen en nooduitgangen. HBI heeft een duurzame én efficiënte oplossing. Met 40 jaar ervaring als bagage. Daarmee zijn we een belangrijke gesprekspartner voor de woningbouwcorporatie, de woningbouwvereniging en de Vereniging van Eigenaren.

Bij de ontwikkeling van verlichting gaat het om de balans tussen duurzaamheid enerzijds en de veiligheid en het comfort voor de mensen die in een gebouw werken anderzijds. Dat evenwicht is gevonden in LEDOLOGY; een nieuw verlichtingsconcept dat intelligentie verbindt met zeer duurzame materialen.

Door de enorme levensduur van de armaturen zijn de onderhoudskosten voor ons als woningbouwcorporatie een stuk lager. John de Koning , Manager Onderhoud, Wonen Zuid
Die nieuwe verlichting vind ik zó positief. Je krijgt er een blijer gevoel van! Bewoner

De Circulaire Economie
De opwarming van de aarde en de uitputting van grondstoffen. Ze dwingen de wereld tot maatregelen. In de komende decennia zal onze maatschappij ingrijpend veranderen. In 2050 moet de transformatie naar een schone en circulaire economie zijn voltooid. Wij allemaal hebben een verantwoordelijkheid om hieraan mee te werken. De meeste mensen denken bij een Circulaire Economie aan recycling. Maar het is méér dan dat. We gaan van een take-make-waste model naar een circulair systeem dat het mogelijk maakt om:

● producten langer te gebruiken (repareren in plaats van vervangen).
● middelen optimaal in te zetten.
● materialen in een oneindige cyclus blijven gebruiken.

 

Ledology & Ledology Wireless
Energie besparen met behoud van veiligheid en comfort. Dát is de kracht van Ledology. Mensen voelen zich meer op hun gemak door het subtiele schakelgedrag van de armaturen. Licht- en bewegingssensoren dimmen de verlichting terug, afhankelijk van de behoefte in een gebouw. Het resultaat: een forse reductie van de energie- en onderhoudskosten én een enorme verlenging van de levensduur. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu en de Circulaire Economie.

Ledology Wireless maakt het mogelijk om draadloos noodverlichting in kantoren, retail, en industrie te beheren. Installateurs krijgen met behulp van nieuwe IoT technologie exacte informatie over de conditie van batterijen en lichtbronnen, zonder dat een inspectie op locatie noodzakelijk is. Armaturen kunnen op afstand optimaal worden ingeregeld. Dat betekent een verkleining van de CO² footprint. Onderhoud wordt transparant. Gebouweigenaren en facility managers komen weer 'in control', terwijl de installateur beheert en ontzorgt.

Dat bedoelen we nou met: ‘Wij streven naar evenwicht in alles wat we doen’.

Gerelateerde projecten

Polaris Meer informatie

Zicht op
Evenwicht

Lees meer

Zicht op
Duurzaamheid

Lees meer

Zicht op
Design

Lees meer

Zicht op
Innovatie

Lees meer

Zicht op
Verantwoordelijkheid

Lees meer

Zicht op
Samenwerking

Lees meer

Om deze website optimaal te laten functioneren wordt er gebruik gemaakt van functionele cookies.Privacyverklaring