Zicht op innovatie

Vooruitgang brengt niet louter welvaart voort, maar confronteert ons tegelijkertijd met milieu- en klimaatvraagstukken. Terug naar het tijdperk van paard en wagen is geen optie. In onze visie leidt duurzame innovatie tot oplossingen. Tot het antwoord op de vraag hoe wij licht en energie zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken.

Met als schoolvoorbeeld: de POLARIS. Een serie duurzame en energie-besparende armaturen. Voortreffelijk presterend dankzij intelligente elektronica. Gebaseerd op aansturing van functies zonder bewegende delen. Slechts één printplaat en één krachtige microchip volstaat. Speciale lenzen verspreiden het licht voor gangen (Corridor) of portieken en entrees (Square). Unieke optische eigenschappen bundelen meer licht op de grond en besparen energie. Uitermate geschikt als zuinige beveiligingsverlichting rond bedrijfspanden en gemeentelijke accomodaties.

Dé oplossing voor de (nood-)verlichting van galerijen, portieken, trappenhuizen en uitgangen. Bewoners voelen zich bewezen veiliger.

webfoto-polaris-met-etop

 

webfoto-innovatie

 

Neem direct contact op:  +31 (0)46 - 475 65 72
HBI Bisscheroux
Hofdwarsweg 14
6161 DD Geleen
Netherlands
T: +31 (0)46 - 475 65 72
F: +31 (0)46 - 474 04 78
E: info@hbi-lighting.com
© HBI Bisscheroux 2018 | disclaimer